8 Aralık 2014 Pazartesi

İş makinesi, Forklift, Mobil Vinç ve tarım lastiklerinde uygun fiyat ve ürün çeşitliliğini bir arada bulabileceğiniz güvenilir adresiniz  www.aksugiller.com . Mitas lastiklerinin Türkiye Distribütörlüğünü yapan firmamız aynı zamanda İtalmatic, Superking ve Solido marka lastiklerinin ithalatını ve Continental marka endüstriyel lastiklerinin de bayiliğini yapmaktadır. Satışını yaptığımız ürünler Türkiye de kullanılan lastik çeşitliliğinin %90'nı karşılamaktadır. Uygun ödeme seçenekleri ile ürünlerimizi online olarak www.lastikdepom.com adresimizden satın alabilirsiniz.



1 yorum:

  1. kayseri kiralık vinç hizmetleri , Kayseri merkezli , kiralık vinç , sepetli platform, hidrolik mobil vinç(mobil), mobil asansör kiralama, kamyonlu vinç, teleskobik vinç kiralama, kiralık katlanır bomlu mobil vinç vinç kiralama hizmeti gerçekleştirmektedir.

    Tüm kiralık vinçler Eriştirme Bakanlığı K1 yetki dokümanına sahip olup, SEPETLİ vinç operatörlerimiz; alanlarında tecrübeli, eğitimli kişilerden oluşmaktadır. Oktay Vinç ’in kiralık vinçlerinin ve VİNÇLERİN tümü periyodik olarak kontrol edilir . Vinç operatörlerimiz G sınıfı (İş Makinesi ve vinç kullanma) ehliyetine ve güvenlik sertifikasına sahiptir.

    YanıtlaSil